?LEHDISTÖTIEDOTE  4.1.2012

Fortum on myynyt tuulivoimahankkeensa Pohjois-Pohjanmaalla, Iin kunnassa Taaleritehtaalle. Kyseessä on Olhavan kylässä, Nybyn pohjoispuolella sijaitseva kehitysvaiheessa oleva tuulivoimakohde, johon on alustavasti suunniteltu kahdeksaa tuulivoimalaitosta. Noin 500 hehtaarin hankealueesta on tehty maanvuokrasopimukset, jotka kaupalla siirretään Taaleritehtaalle.

Kaupalla ei ole tulosvaikutusta Fortumille. 

Fortum keskittyy muiden Suomen ja Ruotsin tuulivoimahankkeidensa kehittämiseen. 

Fortum, Power-divisioona

Viestintä

Lisätiedot: Jouni Tolonen, tuulivoimapäällikkö, Fortum, puh. 050 594 2261

Fortum

Fortumin toiminnan tarkoitus on tuottaa energiaa, joka edesauttaa nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään päästöjä, tehostamaan resurssien käyttöä ja varmistamaan energian saatavuuden - samalla tuotamme merkittävää lisäarvoa osakkeenomistajillemme. Liiketoimintaamme on sähkön ja lämmön tuotanto, myynti ja jakelu sekä energia-alan asiantuntijapalvelut.

Fortumin toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Venäjälle, Puolaan ja Itämeren alueelle. Tulevaisuudessa kasvumahdollisuuksia tarjoavat myös yhdentyvät Euroopan ja nopeasti kasvavat Aasian energiamarkkinat. Vuonna 2010 Fortumin liikevaihto oli 6,3 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 1,8 miljardia euroa. Konsernissa työskentelee noin 10 500 henkilöä. Fortum Oyj:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä.

distribué par

Ce noodl a été diffusé par Fortum Oyj et initialement mise en ligne sur le site http://www.fortum.com. La version originale est disponible ici.

Ce noodl a été distribué par noodls dans son format d'origine et sans modification sur 2012-01-04 11:19:27 AM et restera accessible depuis ce lien permanent.

Cette annonce est protégée par les règles du droit d'auteur et toute autre loi applicable, et son propriétaire est seul responsable de sa véracité et de son originalité.